NaslovnicaVijestiReal Madrid pripremio 200 miliona eura za dvije zvijezde Manchester Uniteda!

Real Madrid pripremio 200 miliona eura za dvije zvijezde Manchester Uniteda!

Prema pisanju španjolskih medija, čelnici Real Madrida spremni su platiti čak 200 miliona eura za dvije zvijezde Manchester Uniteda, a riječ je o Marcusu Rashfordu i Paulu Pogbi.

Real Madrid želi Paula Pogbu

Ovaj duo igra sjajno otkako je na klupu ‘Crvenih vragova’ stigao Ole Gunnar Solskjaer, te su možda i ključni igrači tima. Svojim nastupima su po svemu sudeći privukli pažnju Real Madrida, ako je vjerovati španjolskih medijima.

Naime, Don Balon izvještava kako su ‘kraljevi’ pripremili ponudu od 200 miliona eura za ovaj dvojac, a do transfera bi čak i moglo doći s obzirom da obojica navodno spremni za novi izazov u karijeri.

Bez obzira da li došli njih dvojica, jedna stvar je sigurna, a to je da Real Madrid očekuje jako uzbudljiv ljetni prelazni rok, u kojem će najvjerovatnije dovesti nekoliko zvijezda. Los Blancosi ove sezone nisu osvojili niti jednu titulu, što se zadnji put dogodilo 2015. godine, a već nekoliko mjeseci povezuju se sa dovođenjem igrača kao što su Eden Hazard, Neymar i Kylian Mbappe.

Prije nekoliko tjedana, odmah nakon povratka Zinedinea Zidanea, klub je potvrdio kako će prvo ovoljetno pojačanje biti mladi brazilski defanzivac Eder Militao, koji dolazi iz Porta za čak 50 miliona eura. Tko će još doći pored njega, ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!