NaslovnicaVijestiReal Madrid prodaje tri igrača kako bi finansirao transfer Paul Pogbe!

Real Madrid prodaje tri igrača kako bi finansirao transfer Paul Pogbe!

Real Madrid planira promjenu strategije transfera u pokušaju da dovedu Paula Pogbu iz Manchester Untieda, prema izvještajima iz Španjolske.

Pogbin trenutni ugovor na Old Traffordu istječe 2022. godine, ali United je željan da Francuz svoju dugoročnu budućnost preda klubu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema izvještajima, United je spreman povećati plaću 28-godišnjeg veznjaka sa 290.000 funti tjedno na nevjerojatnih 400.000 funti tjedno.

Pogba je bio predmet intenzivnih nagađanja o transferu koji ga povezuju sa Maridom i PSG-om usred rastuće neizvjesnosti oko njegove budućnosti u Unitedu.

Sada je Madrid, navodno, promijenio svoju strategiju transera nakon što su ovog ljeta kupili Davida Alabu.

Ovaj 29-godišnji branič je stigao u glavni grad Španjolske u besplatnom transferu nakon što je napustio Bayern.

Prema Diario AS-u, Madrid je bio zadovoljan svojim iskustvom u potpisivanju Alabe i sada će pokušati potpisati igrače u besplatnim transferima.

Španjolske novine dodale su da su Los Blancos spremni istisnuti bonuse ako to znači osiguranje igrača u budućnosti.

Pogba je identificiran kao jedna od meta Madrida sljedećeg ljeta, dok su Leon Goretzka i Antonio Rudiger također na njihovom radaru.

I Goretzka i Rudiger sljedećeg ljeta bit će slobodni igrači nakon što su zaključili posljednju godinu svojih ugovora u Bayernu i Chelseaju.

PSG -ova zvijezda Kylian Mbappe također se smatra jednom od glavnih meta Madrida, a trenutni ugovor pobjednika Svjetskog prvenstva 2018. istječe 2022. godine.

Prema izvještajima, Madrid će se pripremiti za transfer Pogbe i druge slobodne igrače nakon što prodaju trojicu igrača kako bi smanjili budžet plaća.

Navodno su Gareth Bale, Isco i Marcelo na prodaju u Madridu, a ugovori za sva tri igrača istječu sljedećeg ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!