NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRODAJE ZVIJEZDU MANCHESTER UNITEDU: Od zarađenog novca finansiraju transfer Kylian...

REAL MADRID PRODAJE ZVIJEZDU MANCHESTER UNITEDU: Od zarađenog novca finansiraju transfer Kylian Mbappea!

Real Madrid je, kako se izvješćuje, spreman prodati Gareth Balea Manchester Unitedu kako bi finansirao transfer PSG-ovog Kylian Mbappea.

REAL MADRID PRODAJE

Ovo je najnovije ažuriranje o Baleovoj budućnosti koje nam dolaz iz Španjolskog Don Balona, koji sugerira da je Real Madrid željan da dovede Mbappea u nečemu što bi bez sumnje bio transfer iz snova kako bi ojačali svoj napad nakon Cristiana Ronalda.

U izvješću se također navodi kako bi PSG mogao zamijeniti Mbappea sa Antoine Griezmannom, iako bi to moglo ovisiti o situaciji Neymara.

Hrvatska – Tunis: Prijateljski susret u Varaždinu

U potencijalno kompliciranom transfer roku ovog ljeta, MAdrid će možda morati da proda Balea i riješi ga se iz svojih knjiha kako bi finansirao bilo kakvu ponudu za Mbappea.

Francuski internacionalac bi zasigurno bio velika nadogradnja za velškog krilnog igrača koji bi definitivno mogao da se vrati u svoju formu u Premier ligi u kojoj je prethodno pokazao najbolju formu u karijeri Tottenhama.

Daily Mirror je nedavno povezao Balea sa Manchester Unitedom, ali bi ovo navodno bilo kockanje za Crvene đavole.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!