NaslovnicaVijestiReal Madrid proglašen najvećim nogometnim klubom na svijetu!

Real Madrid proglašen najvećim nogometnim klubom na svijetu!

Real Madrid je proglašen najvećim nogometnim klubom na svijetu u novoj anketi sa više od 34.000 glasova. Španjolski tim je osvojio 34 naslova La Lige i 13 Liga prvaka u svojoj povijesti, najviše u oba natjecanja.

Rivalstvo Los Blancosa sa Barcelonom, s obje ekipe koje igraju El Clasico više puta u jednoj sezoni, jedno je od najvećih sportskih rivalstava.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

43% publike glasalo je za Real kao najvećeg, s ogromnim zaostatkom od 10% u odnosu na drugoplasirani Manchester United.

Unatoč teškim vremenima posljednjih godina, ne može se poreći da su Crveni đavoli globalna sila.

26-godišnja na dužnosti Sir Alexa Fergusona pretvorilo ih je u najveće ime svjetskog nogometa.

Škot je uspio prestići Liverpoolov rekord od 18 naslova prvaka i dovesti United do okruglog broja od 20 prije nego što se povukao 2013. godine.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!