NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRONAŠAO NOVU METU: Perez spreman aktivirati otkupnu klauzulu bivšeg napadača...

REAL MADRID PRONAŠAO NOVU METU: Perez spreman aktivirati otkupnu klauzulu bivšeg napadača Liverpoola!

Prema pisanju španjolskih medija, Real Madrid je pronašao novu metu koju će pokušati dovesti do kraja prelaznog roka, a riječ je o napadaču Celte Vigo Iagu Aspasu.

Real Madrid želi Aspasa

Santiago Bernabeu je ovog ljeta napustio najbolji strijelac u povijesti kluba Cristiano Ronaldo, koji je otišao u Juventus za 100 miliona eura, a Los Blancosi još uvijek nisu doveli njegovu zamjenu, iako su se povezivali sa brojnim zvijezdama u proteklih mjesec dana.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Na radaru čelnika Real Madrida su bili Neymar, Eden Hazard i Kylian Mbappe. I dok je gotovo sigurno kako Hazard neće doći u španjolsku prijestolnicu ovog ljeta, dolazak jedne od navedenih zvijezda Paris Saint-Germaina je itekako moguć, s obzirom da bi francuski klub mogao biti kažnjen za kršenje UEFA financijskog fair-playa.

U posljednjih nekoliko dana sa dolaskom u Madrid se povezivao napadač Valencije Rodrigo Moreno. On je u dobrom odnosu sa novim trenerom ‘kraljeva’ Julenom Lopeteguijem, a prošle sezone je bio jedan od najboljih strijelaca u La Ligi. Ipak, ‘Šišmiši’ su poručili kako ga ne planiraju pustiti za cifru manju od 120 miliona eura, koliko iznosi njegova klauzula, te do transfera po svemu sudeći neće doći.

Međutim, danas španjolski mediji pišu kako su čelnici Real Madrida pronašli novu metu kada je u pitanju pozicija napadača, a riječ je o Iagu Aspasu, koji ima otkupnu klauzulu od ‘samo’ 40 miliona eura, te igra u životnoj formi. Ipak, bivši igrač Liverpoola ima 31 godinu, mnogo puta je govorio kako je zadovoljan u Celti, te je često za očekivati kako bi pristao na transfer u Real Madrid gdje bi većinu sezone najvjerovatnije proveo na klupi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!