NaslovnicaVijestiReal Madrid pronašao zamjenu za Carla Ancelottija

Real Madrid pronašao zamjenu za Carla Ancelottija

CARLO ANCELOTTI se približava završetku svog ugovora s Real Madridom, a izgleda da će napustiti klub nakon ove sezone. Florentino Perez već razmatra potencijalne zamjene za Ancelottija, pri čemu njemački Bild navodi da je Xabi Alonso glavni favorit.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon što je bio povezivan s nekim velikim klubovima, posebice PSG-om, bivši veznjak Reala trenutno je trener Bayer Leverkusena i odlučio je ostati u tom klubu ovog ljeta. Xabi Alonso, španjolski trener, preuzeo je Bayer u listopadu prošle godine i uspješno ga doveo s predzadnjeg mjesta Bundeslige na šesto mjesto. Poput Ancelottija, Alonso ima ugovor koji traje do kraja nadolazeće sezone.

Xabi Alonso je svoju igračku karijeru započeo u Realu 2009. godine, a igrao je za njih sve do 2014. Nakon toga, 2019. godine, započeo je svoju trenersku karijeru u drugoj momčadi Real Sociedada, istom klubu u kojem je točno 20 godina ranije započeo kao igrač. Međutim, Alonso je napustio Sociedad u svibnju prošle godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!