NaslovnicaVijestiREAL MADRID PRONAŠAO ZAMJENU ZA COURTOISA: Aktiviraju otpusnu klauzulu vratara od 50...

REAL MADRID PRONAŠAO ZAMJENU ZA COURTOISA: Aktiviraju otpusnu klauzulu vratara od 50 milijuna eura!

Vratar Athletic Bilbaa Unai Simon mogao bi biti potencijalna meta za transfer Real Madrida, jer ga je Los Blancos identificirao kao zamjenu za Thibauta Courtoisa.

REAL MADRID PRONAŠAO

Belgijski internacionalac se pridružio Real Madrid prošlog kolovoza, nakon što je osvojio Zlatnu rukavicu na Svjetskom prvenstvu gdje je njegova nacija završila na trećem mjestu. Međutim, Courtoisova forma pretrpjela je pad nakon prelaska na Santiago Bernabeu, jer je do sada uspio odigrati samo 13 utakmica za Real bez primljenog gola.

27-godišnjak jednostavno nije mogao biti noćna mora za napadače kao što je to nekada bio. Real Madrid je izgubio prvo mjesto na tabeli nakon što su izgubili od Mallorce u posljednjoj utakmici.

Prema El Desmarqueu, Los Blancosi su identificirali Simona kao zamjenu za Courtoisa. 22-godišnjak se prošlog ljeta pridružio seniorskoj ekipi Athletic Bilbaa i do sada je igrao 19 puta za klub, gdje je zadržao mrežu netaknutom u sedam utakmica u tom procesu.

Ove sezone, Simon je redovan kod Gaizka Garitanoa, nastupio je u osam od devet utakmica.

22-godišnjak je zadržao mrežu netaknutom u četiri utakmice u La Ligi do sada ove sezone, a samo Granadin Rui Silva i Atleticov Jan Oblak imaju više utakmica bez primljenog gola od njega. Simonov trenutni ugovor u Bilbau istječe 2023. godine, a u izvještaju El Desmarquea stoji da on ima otpusnu klauzulu od 50 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!