NaslovnicaVijestiReal Madrid razmišlja o prodaji ključnog veznjaka

Real Madrid razmišlja o prodaji ključnog veznjaka

Real Madrid razmišlja o prodaji ključnog veznjaka. Španski klub je navodno zabrinut za formu Kolumbijca, dok je Florentino Perez također nezadovoljan zahtjevima koje veznjak ima za novi ugovor.

Real Madrid razmišlja o prodaji ključnog veznjaka

Real Madrid razmatra mogućnost prodaje James Rodrigueza na kraju sezone, navode izvještaji iz Španije.

Tvrdi se da su treneri u Real Madridu nezadovoljni kolumbijskim reprezentativcom i njegovom formom, posebno tokom prve polovine sezone pod vodstvom Rafe Beniteza.

Također se tvrdi da je Madrid ekstra oprezan jer je imao sličnu situaciju sa Mesut Ozilom, gdje se smatralo da Nijemac nije u dovoljno dobroj formi što je na kraju dovelo da ga prodaju u Arsenal.

Florentino Perez je također nezadovoljan zahtjevom James za povećanje njegove plate.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Rodriguez je rođen u Cucuti, Ibague, gdje je proveo cijelo djetinstvo. Svoju profesionalnu karijeru je počeo u 2006. godini u kolumbijskom drugoligašu Envigadu.

2008. godine potpusuje za argentinski klub Banfield, gdje provodi dvije godine, a zatim prelazi u portugalski Porto 2010. godine za pet miliona eura.

Potpisao je ugovor od četiri godine. Debitirao je protiv Ajaxa 18. jula 2010. godine, gdje je postigao i svoj prvi gol za klub. Sa Portom je osvojio tri naslova prvaka Portugala, jedan nacionalni kup i europsku ligu.

2013. godine, Rodriguez se pridružuje Monacu za 45 miliona eura i potpisuje ugovor na 5 godina. Nakon godinu dana provedenih u francuskoj ligi, prelazi u Real Madrid za 80 miliona eura.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!