NaslovnicaVijestiReal Madrid razradio strategiju za dovođenje dvije superzvijezde: Imat će najbolji napad...

Real Madrid razradio strategiju za dovođenje dvije superzvijezde: Imat će najbolji napad na svijetu!

Real Madrid navodno ima namjeru dovesti i Erlinga Halanda i Kylian Mbappea do ljetnog prijelaznog roka 2021. godine.

Real Madrid razradio

Los Blancos i dalje ostaju u borbi za velike trofeje ove sezone, iako imaju posla kako bi stvari preokrenuli u Ligi prvaka kada se sezona nastavi.

Jedan od najvećih problema ove sezone u ekipi Zinedine Zidanea je bio nedostatak ove ekipe, jer su u 27 ligaških nastupa uspjeli postići 49 golova.

Da biste to dodali u veći kontekst, njihovi suparnici, Barcelona, je postigla 63 gola u isto toliko utakmica i dva boda više na vrhu tabele.

Od suše Karima Benzeme do mučenja Luke Jovića, Real Madrid vjerojatno nije uspio popuniti prazninu koja je ostala iza odlaska Cristiana Ronalda, gdje su redovito postizali 90 golova ili više u svakoj ligaškoj sezoni.

Zauzvrat, to je pozicija u kojoj će se morati poboljšati, a prema Marci, Haaland i Mbappe su u njihovom užem izboru za potpisivanje ovog i sljedećeg ljeta.

Haaland, koji ima 19 godina, je ove sezone doživio senzacionalni iskorak, postigavši 40 golova i pruživši devet asistencija u 33 nastupa u utakmicama za Leipzig i Dortmund.

Što se tiče Mbappea, koji ima 21 godinu, on je u 33 utakmice postigao 30 golova i 17 asistencija, dok uživa u još jednoj odličnoj sezoni sa PSG-om.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!