NaslovnicaVijestiReal Madrid šalje ponudu koja se ne odbija za dvojac iz Chelseaja

Real Madrid šalje ponudu koja se ne odbija za dvojac iz Chelseaja

Real Madrid šalje ponudu koja se ne odbija za dvojac iz Chelseaja. Prema pisanju španskih medija, predsjednik Reala, Florentino Perez je u potrazi za velikim duom Chelseaja i oni su prioritet u januarskom prelaznom roku. Perez je navodno spreman da pošalje ‘neodoljivu’ ponudu za Fabregasa, koji se Chelseaju pridružio 2014. godine iz Realovog rivala Barcelone.

Real Madrid šalje ponudu koja se ne odbija

I želi da ta ponuda bude i za Hazarda koji je na radaru Reala već nekoliko mjeseci.

Fabregas je izviždan od strane navijača Chelseaja u subotu zbog svoje loše forme i zbog lošeg ponašanja prema Jose Mourinhovom vodstvu, a naravno navijačima je glavni krivac on i Hazard, pa čak i Diego Costa, nazivali su ih “štakorima”.

Mourinho je povezan sa povratkom na Bernabeu, ali ne toliko koliko sa Manchester Unitedom. Ipak, vjeruje se ako bi se Mourinho vratio u Real da zamijeni Rafu Beniteza, onda ova dva igrača sigurno ne bi došli u Madrid.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Timski kolega Pedro je podržao Fabregasa da ostane u Chesleaju i osvoji navijače preko svoje forme.

“Bilo je teško za njega, ali on može izdržati ovaj pritisak”, rekao je Pedro.

“On je jak mentalno i vrlo konkurentan. Cesc je vrhunski igrač, ima jako dobar karakter, on je pobjednik i dobro je što igra za nas.”

“Razumijem zašto su navijači tako uzrujani, to je normalno kada su vaš tim i trener u tom položaju.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!