NaslovnicaVijestiReal Madrid samo za dva kluba nije DRASTIČNO SMANJIO otkupnu klauzulu za...

Real Madrid samo za dva kluba nije DRASTIČNO SMANJIO otkupnu klauzulu za Ronalda!

Kako sada stvari stoje, Portugalac će najvjerovatnije napustiti ekipu Real Madrida. Već nekoliko godina se govori o tome, ali na kraju Ronaldu ipak ostane u Madridu, no ove godine vrlo vjerovatno neće biti tako. Sam Portugalac je izjavio kako želi napustiti Real te karijeru nastaviti negdje drugo.

otkupnu klauzulu za Ronalda

Upravo zbog toga su još u siječnju i veljači, ljudi koji brinu za karijeru Cristiana Ronalda, dogovorili smanjenje klauzule o otkupu ugovora, koju klub mora platiti ukoliko želi osigurati njegove usluge.

>> Jose Mourinho poslao poruku Davidu de Gei nakon razočaravajućih nastupa na Svjetskom prvenstvu!

Do tada, prema engleskim medijima, klauzula je iznosila milijardu eura, ali sada je ta suma pala do još uvijek ogromnih 120 milijuna eura. Naravno, samo nekoliko klubova si može priuštiti akviziciju da dovede Ronalda, a Real je osigurao barem da se ova cijena ne primjenjuje ako Barcelona ili PSG pokucaju na vrata. Svi drugi ga mogu kupiti za taj iznos.

[su_bonus]

Jorge Mendes, agent Ronalda, već je u procesu potrage za tržišnim rješenjima i novim klubom za Portugalca, a prema Marci u, pitanje je da li Arsenal, Manchester City, Manchester United i drugi klubovi koji su potencijalno u igri spremni ići tako daleko kako bi potpisali su ugovor s briljantnim napadačem, ali i nogometašem koji je napunio 33. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!