NaslovnicaVijestiREAL MADRID SE BORI SA TOTTENHAMOM ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: 70 milijuna eura...

REAL MADRID SE BORI SA TOTTENHAMOM ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA: 70 milijuna eura bi trebalo biti dovoljno!

Real Madrid će, kako se izvješćuje, biti usmjeren ka igraču Juventusa i napadaču Argentine Paulo Dybali, koji je također povezan sa prelaskom u Tottenham u posljednje vrijeme.

REAL MADRID SE BORI

Prema riječima Don Balona, predsjednik Real Madrida Florentino Perez je veliki obožavatelj Dybale i želi mu omogućiti da postane sljedeće veliko pojačanje u pokušaju da poboljša napad svoje momčadi.

Argentinski internacionlaac je dugo izgledao kao vrhunski talenat, ali izvješće sugerira da više nije postavljen kao ključna figura u prvom timu Juventusa pod novim menadžerom Maurizijom Sarrijem.

To bi moglo dovesti do toga da ga Real Madrid pokuša prodati dok se nastavljaju obnavljati nakon prošloljetnog gubitka Cristiana Ronalda.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Dybala je na ljeto bio blizu prelaska u Tottenham i navodno je transfer od 70 milijuna eura bio dogovoren, iako je na kraju propao.

Još vuijek se tvrdi da je 25-godišnjak na radaru Spursa i da će ga pokušati dovesti u siječnju.

To ima smisla za divove iz sjevernog Londona zbog sumnji oko budućnosti Christiana Eriksena , jer je danski internacionalac u posljednjiim mjesecima svog ugovora.

Dybala igra sličnu ulogu i mogao bi biti važan potpis za Tottenham, iako bi on bez sumnje mogao obaviti i posao za ekipu Real Madrida.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!