NaslovnicaVijestiReal Madrid se dogovorio sa vratarom, njegov klub traži 80 milijuna!

Real Madrid se dogovorio sa vratarom, njegov klub traži 80 milijuna!

Real Madrid se dogovorio sa vratarom oko detalja ugovora, ali problem pravi njegov klub koji ne želi da ga pusti za manje od 80 milijuna eura, dok je “kraljevski klub” spreman da ponudi najviše 60 milijuna, i to sa bonusima.

Kako prenosi španjolski Mundo Deportivo Real Madrid je dogovorio sve detalje ugovora sa vratarom Rome Alissonom, ali problem u realizaciji transfera predstavlja želja rukovodstva Rome za većim obeštećenjem.

Alisson Becker, 25-godišnji brazilski golman, je prema navodima španjolskog medija sve riješio sa trostrukim uzastopnim osvajačem Lige prvaka, ali Roma želi da za svog igrača dobije obeštećenje od 80 milijuna eura, umjesto do sada spominjanih 60.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Real je spreman da ponudi 55 milijuna eura uz dodatnih pet miliona u bonusima, dok je Roma odredila cijenu od 80 miliona i ne planira da odstupi.

Kako se navodi, drugi konkurenti za usluge brazilskog vratara, među kojima je prednjačio Liverpool, povukli su se iz trke, a Alissonov agent Ze Maria je dogovorio petogodišnju suradnju svog tima sa Realom.

Alisson je rekao da bi želio da sve bude ugovoreno prije Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali imajući na umu veliku razliku, djeluje da će to biti teško.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!