NaslovnicaVijestiReal Madrid službeno potvrdio veliko pojačanje za sljedeću sezonu

Real Madrid službeno potvrdio veliko pojačanje za sljedeću sezonu

Real Madrid službeno je potvrdio dolazak njemačkog braniča Antonia Rudigera iz Chelseaja, nakon što mu je istekao ugovor s londonskim klubom.

Iskusni 29-godišnji stoper dogovorio je četverogodišnji ugovor s novim europskim prvakom i zasigurno će biti veliko pojačanje sljedeće sezone, a kao igrač Reala bit će predstavljen na Bernabeu 20. lipnja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U Bundesligi je debitirao sa 18 godina za Stuttgart, prije nego što je prešao u Romu 2015. godine. Prešao je u Chelsea 2017., i tijekom pet sezona izrastao je u jednog od najboljih braniča svijeta.

S Chelseajem je Rudiger osvojio FA kup, Ligu prvaka, Europsku ligu, UEFA Superkup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo, odigravši ključnu ulogu u svim tim trijumfima.

Za njemačku reprezentaciju odigrao je 50 utakmica i postigao dva gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!