NaslovnicaVijestiReal Madrid sprema ponudu od 89 milijuna funti za Talijana

Real Madrid sprema ponudu od 89 milijuna funti za Talijana

Chelsea bi mogao biti pobijeđen u utrci za Torinovog napadača Andreu Belottija nakon što je klub iz Serije A potvrdio razgovore sa Real Madridom.

Real Madrid sprema ponudu

Belotti, koji ima 23 godine, privukao je pozornost diljem Europe prošlog ljeta nakon što je postigao 32 gola u 44 nastupa na svim natjecanjima.

Talijan u ugovoru ima klauzulu o oslobađanju od 89 milijuna funti, a Manchester United i Chelsea su razmišljali o tome da je pokrenu.

[su_no1forfootball]

Međutim, izgleda da je Real Madrid sada glavni u utrci za Talijana, nakon što je Torino potvrdio razgovore sa europskim prvacima.

“Večerao sam sa Florentino Perezom, a govorili smo o ugovorima za igrače s ogromnim klauzulama za oslobađanje i spomenuo sam Belottija”, potvrdio je predsjednik Torina Urbano Kairo.

“Čim je čuo za klauzulu za Belottija, kojeg nije znao, zainteresirao se.”

[su_cashout]

Ako bi klauzula bila samo 20 milijuna funti, on ne bi bio zainteresiran.

“Belotti je izniman momak i svi su ga voljeli. Uvijek je bio skroman i nikada se nije dizao u oblake, čak i kada je imao cijenu od 100 milijuna funti.”

“On se mora opustiti i rekao mi je da čak nije ni razmišljao o tome.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!