NaslovnicaVijestiREAL MADRID SPREMA VELIKU PONUDU: 80 milijuna eura + ISCO za zvijezdu...

REAL MADRID SPREMA VELIKU PONUDU: 80 milijuna eura + ISCO za zvijezdu Redsa koja vrijedi 200 milijuna eura!

Real Madrid sprema ogromnu ponudu igrača i plus novac za napadača Liverpoola i Senegala Sadio Manea, dok klub želi ostvariti senzacionalan transfer za zvijezdu Redsa.

REAL MADRID SPREMA

Mane je bio jedan od najboljih igrača Liverpoola posljednjih nekoliko godina, činjenica koja je postala očita prošle godine, jer je odigrao ključnu ulogu u klupskoj uspješnoj sezoni Lige prvaka.

Seneglaski internacionalac je također osvojio Zlatnu kopačku Premier lige prošle sezone, nakon što je postigao 22 gola, pomažući Redsima u pokušaju osvajanja Premier lige.

Sada se čini da je Maneova forma privukla interes Real Madrida, za kojeg segovori da priprema veliku ponudu za krilnog igrača.

Prema pisanju Don Balona, Real spreman ponudu od 80 milijuna eura plus usluge španjolskog internacionalca Iscoa za Manea, koji Liverpoolu vrijedi oko 200 milijuna eura.

Maneova kvaliteta je neosporna, no isplati li se platiti 80 milijuna eura plus Isco, nismo baš sigurno, pogotovo ako uzmete u obzir da Real već ima igrača na toj poziciji.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!