NaslovnicaVijestiReal Madrid spreman aktivirati otkupnu klauzulu zvijezde AC Milana?

Real Madrid spreman aktivirati otkupnu klauzulu zvijezde AC Milana?

Prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, Real Madrid je spreman aktivirati otkupnu klauzulu zvijezde AC Milana Susa, koji igra u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Real Madrid spreman aktivirati otkupnu klauzulu zvijezde AC Milana

Rossoneri su loše krenuli u novu sezonu, unatoč potrošenih čak 200 miliona eura na pojačanja proteklog ljeta.

Talijanski velikan je u posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima upisao tek jednu pobjedu, te pretrpio čak tri poraza. U četvrtak navečer, u okviru četvrtog kola grupne faze Europske lige, Milan je odigrao neriješeno (0-0) protiv grčkog AEK-a

Velike su šanse da bi trenutni trener Vincenzo Montella uskoro mogao dobiti otkaz, nakon čega bi neki igrači mogli napustiti klub, pišu talijanski mediji.

[su_no1forfootball]

Calcio Mercato navodi kako su Los Blancosi spremni aktivirati otkupnu klauzulu jednog od najboljih pojedinaca u svlačionici tima sa San Sira, Španjolca Susa, a ona iznosi tek 40 miliona eura.

U izvješću se navodi da 23-godišnjak vjerovatno ne bi napustio klub ove zime, već sljedećeg ljeta, ukoliko ne dođe do većih promjena u formi.

Real Madrid nije jedini klub zainteresovan za njegove usluge, već duže vrijeme se sa njegovim dovođenjem povezuju Tottenham Hotspur, te prvak Italije i veliki rival Milana Juventus.

Suso je u deset nastupa u Seriji A ove sezone postigao četiri gola i upisao tri asistencije.

[su_bet365_100_bonus]


Uz najave utakmica utakmica na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najnovije sportske vijesti. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+.T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!