NaslovnicaVijestiReal Madrid spreman dovesti nesretnu zvijezdu Manchester Uniteda na ljetnom prijelaznom roku

Real Madrid spreman dovesti nesretnu zvijezdu Manchester Uniteda na ljetnom prijelaznom roku

Real Madrid spreman dovesti nesretnu zvijezdu Manchester Uniteda na ljetnom prijelaznom roku. Real Madrid će pokušati da dovede Paul Pogbu iz Manchester Uniteda tijekom ljeta, ali će morati da potroše mnogo više od 120 milijuna funti, tvrdi The Sun.

Real Madrid spreman

Pogbina veza sa Jose Mourinhom je posljednjih tjedana napeta, a sada se po drugi put u karijeri povezuje sa odlaskom sa Old Trafforda.

Izvještaji iz Francuske su ovog tjedna javili kako Pogba žali što je odbio priliku da se pridruži Real Madridu u korist povratka u Manchester United, iako britanski mediji ne vjeruju da je to slučaj.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Pogba navodno želi da Mourinho promijeni formaciju kako bi se ponovo vratio u svoju najbolju formu, ali menadžer Manchester Uniteda vjeruje kako bi igrač Pogbinih vještina trebao napredovati u bilo kojem sustavu.

Mourinhova momčad je pobijedila Real Madrida u potpisivanju Paul Pogbe 2016. godine nakon što je su poslali rekordnu ponudu i time napravili 24-godišnjaka najskupljim igračem u to vrijeme, a Zinedine Zidane od tada pažljivo prati Pogbinu situaciju.

[su_bonus]

Pogba je i dalje sastavni dio Mourinhovih planova u Manchester Unitedu, a Crveni đavoli nemaju namjeru da potvrde ikakve in terese Madrida.

Madrid je preživio katastrofalnu sezonu, a predsjednik Florentino Perez planira veliku ljetnu trgovinu, što uključuje i dovođenje Pogbe u Španjolsku.

Samo Kevin De Bruyne sa 14 i Leroy Sane koji ima 10 asistencija, imaju više od Pogbe, koji ima 9 u Premier ligi ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!