NaslovnicaVijestiREAL MADRID SPREMAN DOVESTI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Iznenađujući transfer na pomolu!

REAL MADRID SPREMAN DOVESTI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Iznenađujući transfer na pomolu!

Real Madrid spreman dovesti pojačanje iz Premier lige! Na Bernabeu bi moglo stići iznenađujuće pojačanje! Real Madrid je, kako se izvješćuje, spreman na transfer Arsenalovog veznjaka Aaron Ramseya, jer će izgleda napustiti klub u skorijoj budućnosti.

Real Madrid spreman

BBC Sport je tvrdio da Ramsey neće potpisati novi ugovor sa Arsenalom i sada želi nastaviti dalje, što dovodi do špekulacije oko toga gdje bi mogao završiti i koja bi mogla biti njegova sljedeća destinacija.

Iako su uglavnom klubovi iz Premier lige povezani sa internacionalcem Velsa, Team Talk tvrdi da je Real Madrid također opcija, jer bi na ljeto mogli izgubiti Luku Modrića i Toni Kroosa.

[su_bet365_100bonus]

Ovo povezivanje dolazi, međutim, kao neko iznenađenje, budući da Ramsey nije točno igrač ni blizu kalibra navedenog dvojca, pa nije im sličan ni u smislu stila igre.

Ipak, 27-godišnjak je već dugi niz godina bio vrhunski igrač za Topnike i mogao bi igrati vrlo dobro u manje fizički konkurentnom okruženju La Lige.

[su_bet365_koeficijenti]

TeamTalk također primjećuje da je Ramseyov kolega iz Velsa, Gareth Bale zamoljen za pomoć u potpisivanju njegovog kolege iz reprezentacije, pa možda ta veza bude dobro funkcionirala za Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!