NaslovnicaVijestiREAL MADRID SPREMAN PLATITI 130 MILIJUNA EURA: Zvijezda Liverpoola stiže na Santiago...

REAL MADRID SPREMAN PLATITI 130 MILIJUNA EURA: Zvijezda Liverpoola stiže na Santiago Bernabeu!

Real Madrid je navodno spreman izdvojiti veliku svotu kako bi pokušao dovesti Mohamed Salaha iz Liverpoola u budućnosti.

REAL MADRID SPREMAN

Prema pisanju Don Balona, Real Madrid priprema veliku ponudu u iznosu od 130 milijuna eura kako bi pokušao uvjeriti Liverpoola da proda egipatskog internacionalca Salaha, s tim da je igrač spreman učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi sljedeće ljeto otišao sa Anfielda.

Salah je jedan od najboljih igrača na planeti od njegovog prelaska u Liverpool na ljeto 2017. godine, tako da je lako shvatiti zašto su Los Blancosi spremni toliko platiti kako bi ga doveli u svoje redove.

Bivši igrač Chelseaja i Rome pomogao je Liverpoolu da osvoji Eruospki superkup i Ligu prvaka za vrijeme svog boravka, a Egipćanin je također stvorio sjajno partnerstvo sa Maneom i Firminom tijekom svog boravka na Anfieldu.

Salah je bio u sjajnoj formi za Redse prošle sezone, jer je postigao impresivna 22 gola u Premierligi ukupno, zbog čega je podijelio Zlatnu kopačku sa Aubameyangom i Maneom.

I čini se da će Salahova sjajna forma sa Liverpoolom možda da mu donese transfer iz snova u Real Madrid ako je vjerovati ovim izvještajima.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!