REAL MADRID SPREMAN PLATITI 70 MILIJUNA EURA: Da li je ovo zamjena za Ronalda?

Real Madrid spreman platiti 70 milijuna eura! Da li je ovo zamjena za Ronalda? Real Madrid je, kako se izvješćuje, najnoviji klub koji se pojavio kao kandidat za transfer Lyonovog napadača Nabil Fekira, koji je također glavni cilj Liverpoola i Tottenhama.

Francuski internacionalac je bio odličan u Ligue 1 i sada je ocijenjen na oko 70 milijuna eura, dok je Real Madrid zainteresiran za njega kao zamjenu za Karim Benzemu u napadu, prema pisanju Don Balona.

To slijedi nakon što je Fekir povezan od strane Calciomercata sa Liverpoolom i Tottenhamom i bez sumnje bi bilo sjajno vidjeti ovaj talenat svjetske klase u Premier ligi.

Međutim, Real Madrid hitno mora potpisati neku zvijezdu visoke kvalitete nakon što su ljeti izgubili Cristiana Ronalda koji je otišao u Juvenutus i uistinu ga do sada nisu uspjeli zamijeniti.

Liverpool, u međuvremenu, ne treba novog napadača, čak i ako bi im trebalo više opcija u napadu uz Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberta Firmina.

Tottenhamu je vjerojatno najpotrebniji Fekir u ovom trenutku, nakon što je nedavna ozljeda Harry Kanea bila veliki udarac za njihovo mjesto u top četiri najbolje ekipe, jer Fernando Llorente izgleda u lošoj formi i nije baš najbolji za popunjavanje tog mjesta.