NaslovnicaVijestiReal Madrid spreman poslati ponudu od 200 milijuna eura za napadača

Real Madrid spreman poslati ponudu od 200 milijuna eura za napadača

U kolovozu 2012. godine, Real Madrid je odlučio potrošiti 30 milijuna funti na Tottenhamovog veznjaka Luku Modrića. Samo godinu dana kasnije, Los Blancosi su platili 85.3 milijuna funti, tadašnji transfer rekord, za igrača Tottenhama, Gareth Balea.

Real Madrid spreman

Tri godine nakon što je Bale zamijenio White Hart Lane za Bernabeu, još dva igrača iz Tottenhama su povezana sa odlaskom u Real Madrid.

Prema španjolskoj publikaciji Marca, europski prvaci žele potpisati Tottenhamov duo Harry Kanea i Dele Allija sljedeće godine.

[su_bonus]

Ranije ovog tjedna, Spursov napadač je odbio isključiti transfer u prvake La Lige. Zinedine Zidane trenutno ima Cristiana Ronalda i Karim Benzemu na raspolaganju, a Borja Mayoral postaje kao još jedna opcija u napadu.

Izgleda da je Florentino Perez spreman da potroši novac u ljetnom prijelaznom roku u nadi da će osigrati novog galaktika.

Španjolske novine Don Balon također tvrde da će Real Madrid poslati ponudu od 200 milijuna eura za engleskog internacionalaca.

[su_watch_live_football]

Izvješće sugerira da Real Madrida neće odbiti visoka cijena i spremni su da pošalju golemu ponudu kako bi ga privukli na Santiago Bernabeu.

Kane je uzdrmao tlo sa golovima u Premier ligi i Ligi prvaka, a ovaj tjedan će voditi svoju reprezentaciju u kvalifikacijonim utakmicama za Svjetsko prvenstvo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!