NaslovnicaVijestiREAL MADRID SPREMIO 150 MILIJUNA EURA: Stiže zamjena za Benzemu - Perez...

REAL MADRID SPREMIO 150 MILIJUNA EURA: Stiže zamjena za Benzemu – Perez mu obećao dres sa brojem 9!

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Real Madrid navodno želi potpisati zvijezdu Tottenhama Harryja Kanea i spremni su mu ponuditi dres broj devet.

REAL MADRID SPREMIO

Jedan od najboljih napadača na svijetu, engleski kapetan bio je presudan igrač Spursa, postigavši 171 gol u 263 dosadašnja nastupa. Ove sezone je ekipe iz Sjevernog Londona zakazala sa formom, ali je Kane ipak postigao sedam golova u deset nastupa do sada.

Don Balon tvrdi da predsjednik Real Madrida Florentino Perez želi potpisati internacionalca Engleske i spreman je ponuditi mu broj devet koji Karim Benzema nosi. Izvještaj također tvrdi da Perez očekuje da će Gareth Bale otići idućeg ljeta i namjerava dati broj Velšanina, broj 11 Benzemi koji će napuniti 32 godine sljedećeg mjeseca.

Kane koji se prema Transfermarketu trenutno procjenjuje na 150 milijuna eura, nesumnjivo je jedan od najsmrtonosnijih napadača na svijetu i njegov dodatak bi mogao neizmjernopojačati napad Real Madrida.

Međutim, Los Blancosi će morati olabaviti konce u svom novčaniku, jer će Tottenham zahtijevati veliku svotu za engleskog reprezentativca koji je, vjerojatno, njihov najvažniji igrač.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!