NaslovnicaVijestiReal Madrid spremio ponudu od 70 milijuna funti za zvijezdu Manchester Uniteda!

Real Madrid spremio ponudu od 70 milijuna funti za zvijezdu Manchester Uniteda!

Real Madrid planira poslati ponudu vrijednu 70 milijuna funti za veznjaka Paul Pogbu, koji je otvoren za odlazak iz Manchester Uniteda ovog ljeta, javlja The Express.

Real Madrid spremio

Francuski internacionalac je izdržao tešku sezonu sa Crvenim đavolima i on je zbog višestrukih ozljeda gležnja bio ograničen na samo sedam ligaških nastupa.

Međutim, uspio je prevladati zabrinutost naon što je podvrgnut operaciji početkom godine i trebao se vratiti u prvi tim kada se aktualna sezona nastavi nakon pandemije koronavirusa.

Usred toga, izvješće Expressa tvrdi da Los Blancosi pripremaju ponudu od 70 milijuna funti za Pogbu, koji je želio preći na Bernabeu prije sljedeće sezone.

Isti izvor navodi da 27-godišnjak ima još 14 mjeseci svog ugovora u Unitedu i jasno je poručio klupskom odboru da ne planira potpisati produžetak ugovora.

Smatra se da United cijeni Pogbu na oko 100 milijuna funti i imaju određenu kontrolu nad Francuzovom situacijom, s obzirom na to da mogu aktivirati 12-mjesečnu klauzulu produljenja ugovora do lipnja 2022. godine.

Začudo, Express nije spomenuo tu mogućnost, ali United bi i dalje mogao razmotriti prodaju veznjaka s obzirom na to da bi njegova vrijednost mogla još više pasti kako se bliži kraju ugovora.

Financijski utjecaj pojave koronavirusa smanjio je transferne vrijednosti različitih igrača i klubova, malo je vjerojatno da će potrošiti devetoznamenkasti zbroj na jednom pojedincu.

United će moći čekati da se situacija normalizira, ali nema uvjerenja da će bilo koja ekipa ispuniti traženu cijenu Pogbe sljedećeg ljeta, osim ako vezni igrač ne odigra solidnu sezonu 2020/21.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!