NaslovnicaVijestiREAL MADRID STAVIO ZVIJEZDU NA PRODAJU: Cijene ga 70 milijuna eura -...

REAL MADRID STAVIO ZVIJEZDU NA PRODAJU: Cijene ga 70 milijuna eura – giganti iz Serije A glavni kandidat za njegov potpis!

Juventus je navodno zainteresiran za potpis Real Madridovog Iscoa koji je također na meti Manchester Cityja i Arsenala.

REAL MADRID STAVIO

27-godišnjak je za Los Blancose upisao 282 nastupa otkako se pridružio njima iz Malage, postigavši 48 golova i 52 asistencije.

Smatran jednim od najbljih svjetskih ofanzivnih veznjaka koji su igrali za Real Madrid, ali je pao pod vodstvom Zinedine Zidanea. Isco je ove sezone odigroa samo pet nastupa na svim natjecanjima za Real Madrid.

Manchester Evening News tvrdio je da su Arsenal i Manchester City zainteresirani za potpisivanje španjolskog internacionalca. Prema Tuttosportu, Juventus tkaođer želi njegov potpis. Izvještaj kaže da Real Madrid zahtijeva 70 milijuna eura za Iscoa.

Juventus ima jako dobrih veznih igrača, a Isco bi mogao pojačati sastav Maurizija Sarrija.

S obzirom da mu nedostaje vremena za igranje u Real Madridu, odlazak iz kluba bi mu mogao biti od koristi.

Međutim, Bianconeri bi mogli pokušati uvjeriti Los Blancose da privhate nižu naknadu za transfer Španjolca.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!