NaslovnicaVijestiREAL MADRID U OGROMNIM PROBLEMIMA PRED SUSRET LIGE PRVAKA: Ostali bez ključnog...

REAL MADRID U OGROMNIM PROBLEMIMA PRED SUSRET LIGE PRVAKA: Ostali bez ključnog igrača – PSG favorit za pobjedu!

PSG će u srijedu igrati kod kuće protiv Real Madrida u utakmici koja bi trebala biti fascinantna. Real Madrid izgleda malo ranjivo u ovom trenutku i mnogo toga bi moglo ovisiti o kondiciji i nastupima Neymara i Eden Hazarda za obje ekipe.

PSG favorit

No postoje problemi za Real Madrid. Sergio Ramos će izgleda izostati iz ove utakmice, što bi mogao biti veliki udarac za kraljevski klub.

Prema pisanju Football Espana, on ima problem sa mišićima noge i čini se da su male vjerojatnoće da će igrati u Francuskoj. Oni sugeriraju da će biti testiran na ozljede, ali nadaju se da neće biti predugo van terena.

Real Madrid bi trebao biti zabrinut, jer je Levante za vikend mogao da se vrati protiv njih, kada su imali 3-0, a zatim se to pretvorilo u 3-2, dok su Los Blancosi izgledali vrlo nesigurno kada je Ramos izašao.

Čudno je vidjeti kako Real Madrid nije favorit u nekoj utakmici, nakon što kladionica bet365 favorizuje PSG-a sa koeficijentom 2.20, dok je na Real koeficijent na pobjedu 3.20.

Bet365 kladionica daje najbolje koeficijente u ovom trenutku, dok nemaju manipulativnih troškova ni poreza na dobitak. No, to nije sve, tu su i mnogobrojni bonusi, kao i bonus dobrodošlice za sve nove članove.


Šteta je vidjeti Ramosa kako propušta utakmicu u kojoj bi Real Madrid trebao biti favorit, ali barem se sada neki igrači PSG-a mogu opustiti znajući da ga nema u obrani.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!