NaslovnicaVijestiReal Madrid u problemima uoči Superkupa potiv Seville

Real Madrid u problemima uoči Superkupa potiv Seville

Real Madrid za četiri dana očekuje UEFA Superkup protiv osvajača Lige Europe, Seville. Utakmica će se igrati u norveškom gradu, Trondheimu na stadionu Lerkendal koji ima kapacitet nešto više od 20.000. Prošlogodišnji osvajač Superkupa je Barcelona, a ‘kraljevski klub’ je u svojoj istoriji Superkup osvajao u dva navrata – 2002. godine i 2014. godine.

International+Champions+Cup+2016+Bayern+Munich+sFDYEBDcIxil

Sevilla je do sada samo jednom osvajala Superkup i to 2006. godine, a pored toga ‘kratkih rukava’ u ovoj utakmici ostali su 2007, 2014 i 2015. godine. Ovogodišnji Superkup sudit će srpski arbitar, Milorad Mažić a njegovi pomoćnici bit će Dalibor Đurđević i Milovan Ristić

Favorit za osvajanje Superkupa svakako je akutelni prvak Europe, Real Madrid, no tim iz Madrida imat će problema u pohodu na prvi trofej sezone. Naime, za Real Madrid neće nastupiti tri najbitnija igrača – Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema.

Kao što znate, Cristiano Ronaldo je doživio povredu u finalu Europskog prvenstva koje je osvojio sa Portugalom, ali je finalnu utakmicu morao ranije da napusti. Par dana nakon osvajanja europskog šampionata, Cristiano Ronaldo je rekao da sigurno neće biti spreman za ovu utakmicu, a to je prije par dana potvrdio i trener Real Madrida, Zinedine Zidane.

“Cristiano je još ozlijeđen, sve mu je bolje, želi se vratiti što prije, ali moramo biti strpljivi. A kad jednoga dana ode? Pa, on će uvijek biti Cristiano i nećete vidjeti drugog.”, rekao je Zinedine Zidane.

Što se tiče Garetha Balea, on vjerojatno neće biti spreman za ovu utakmicu s obzirom da se još nalazi na odmoru, a vraća se tek četiri dana prije ove utakmice, tako da su male šanse da će Bale, koji je sa Walesom napravio čudo na Europskom prvenstvu, zaigrati na ovoj utakmici.

Karim Benzema nedavno se priključio treninzima Real Madrida, ali i dalje ima problema sa kukom tako da vjerojatno ni on neće konkurisati za utakmicu Superkupa. Bit će zanimljivo vidjeti kakvu će postavu izvesti Zinedine Zidane protiv Seville s obzirom da mu trojica najbitnijih igrača neće igrati.

Kao što smo rekli, Real Madrid je favorit u utakmici Superkupa, a tako smatra i najveća svjetska kladionica, Bet365 koja na ‘Kraljeve’ nudi odličan koeficijent – 1.83.

real madridsevilla

KLADI SE NA SUPERKUP

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!