NaslovnicaVijestiReal Madrid u svoje redove dovodi novog baby galaktikosa!

Real Madrid u svoje redove dovodi novog baby galaktikosa!

Europski prvak u Real Madridu postigao je sporazum o transferu mlade zvijezde argentinskog nogometa, kojem mnogi stručnjaci predviđaju blistavu budućnost.

Španjolski div Real Madrid u posljednjih nekoliko godina intenzivno lovi „Baby” galaktikose, za kojeje spreman platiti velike svote novca. U posljednjih nekoliko godina na Bernabeu je stiglo mnogo talentovanih nogometaša a za posljednje dvije brazilske zvijezde Rodryga i Viniciusa kraljevski klub je platio čak 90 milijuna eura.

>> FABREGASU PREKIPJELO: Napušta Chelsea i odlazi u najvećeg rivala!

Argentinski Tyc Sport tvrdi da je na putu prema Madridu sljedeća zvijezda u usponu južnoameričkog nogometa, i to 20-godišnji veznjak Rivera Exequiel Palacios, koji je za ovaj klub debitovao sa samo 16 godina, a do danas je za jedan od najvećih klubova u Južnoj Americi upisao 27 nastupa.

[su_bonus]

Palacios kako je navedeno u ugovoru ima otkupnu klauzulu od 20 milijuna eura, a Real je spreman platiti 3 milijuna eura više kako bi se spriječio odlazak u drugi klub. Najveći konkurenti Reala za ovaj transfer su također klubovi iz Španije, Atletico i vječni rivali Barcelona.

Očekuje da će Palacios uskoro potpisati ugovor na pet godina s Realom, a do kraja sezone bi trebao ostati u Argentini gdje će skauti Reala pomno pratiti njegov razvoj.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!