NaslovnicaVijestiPOČINJE REMONT: Real Madrid uskoro predstavlja prvo veliko pojačanje za narednu sezonu!

POČINJE REMONT: Real Madrid uskoro predstavlja prvo veliko pojačanje za narednu sezonu!

Španjolski gigant Real Madrid zasigurno će osvježiti momčad u ljeto, a osvježenje će započeti u obrambenoj liniji. Prema navodima španjolskih medija prvo pojačanje za sezonu 2019/20 već je završeno.

Marca izvještava da će Real Madrid službeno objaviti zaključak dogovora s Portom u nadolazećim danima koji se tiče transfera 20-godišnjeg brazilskog središnjeg braniča Edera Militaoa, koji je nakon svoje prve europske sezone pokazao mnogo, tako da je trenutni europski prvak spreman za njega aktivirati klauzulu o otkupu od 50 milijuna eura.

Transfer glasine: Liverpool prodaje reprezentativca Srbije, Tottenham kupuje bivšeg nogometaša Barce, Lozano na putu za London

Real je najavio Militao kao prvo pojačanje za sezonu 2019/20, što znači da će se talentirani Brazilac preseliti u Madrid tek nakon završetka ove sezone. Marca izvješćuje da su Realovi skauti  pomno pratili svaki potez Brazilca koji ovo ljeto stigao u Porto, za samo četiri milijuna eura.

Za Edera Militao, također je ozbiljno bio zainteresiran engleski div Manchester Uniteda, ali se transfer politika Crvenih đavoli trenutno promjenila jer je za njegov dolazak posebno bio zagrijan doskorašnji trener Uniteda, Jose Mourinho. To je iskoristio Real, a Porto je još jednom ogromno profitrirao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!