NaslovnicaVijestiReal Madrid već početkom iduće sedmice predstavlja prvo pojačanje u zimskom transfer...

Real Madrid već početkom iduće sedmice predstavlja prvo pojačanje u zimskom transfer roku?!

Real Madrid nastavlja svoju sve rašireniju politiku dovođenja mladih i perspektivnih nogometaša, a sljedeći igrač u nizu koji pojačava kraljeva dolazi iz redova Manchester Citya.

Manchester City izgubio je još jednog velikog talenta europskog nogometa nakon gubitka Jadona Sancha, zbog čudnih pravila kluba i nejasnih planova, piše španjolska Marca. 19-godišnji španjolski biser Brahim Diaz, za kojeg se očekuje da će se preseliti u Real Madrid u siječnju novi je transfer poraz Građana.

Eden Hazard: Želim da budem poput njih!

Očekuje se da će Diaz potpisati šestogodišnji ugovor sa Realom, a njegova godišnja plaća bi trebala iznositi 3,5 milijuna eura, dok je Real pristao da plati 15 miliona eura za bivšeg nogometaša Malage.

Manchester City u slučaju Diaz nije imao mnogo prostora za razmišljanje, jer ugovor ovog talentovanog mladića istječe krajem ovogodišnje sezone, kada bi mogao besplatno da se preseli u vrste madridskog diva.

Real Madrid je u posljednje vrijeme pojačao svoju ekipu s nizom veoma talentiranih igrača koji se smatraju najboljima u svojoj dobnoj kategoriji. To posebno vrijedi za Vrazilce Vinicius Juniora i Rodriga, za koje je kraljevski klub ukupno ukupno izdvojio 90 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!