NaslovnicaVijestiReal Madrid za zvijezdu Uniteda koja blijesti na Mundijalu u Rusiji spreman...

Real Madrid za zvijezdu Uniteda koja blijesti na Mundijalu u Rusiji spreman platiti NEVJEROVATAN IZNOS!

Julen Lopetegui zasukao je rukave u Real Madridu i počeo opipavati ​​teren transfern tržišta. On je navodno sastavio spisak na kojem se nalazi nekoliko imena, a jedno od njih je trenutno igrač Manchester Uniteda koji briljira na Svjetskom prvenstvu.

zvijezdu Uniteda

Ako je vjerovati španjolskom listu Diario Gol, ovaj put kraljevsi klub zagrijao se za jednu od zvijezda ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, Romelu Lukakua.

Belgijski as je u prvom susretu protiv Paname postigao dva gola a nakon toga je istu partiju ponovio i protiv Tunisa a njegova formu za klub i za reprezentaciju je uvjerila trenera kako bi on mogao biti dostojna zamjena za Karima Benzemu u napadu.

Međutim, , United drži sve uzde u rukama. Realu su postavili tri uvjeta pod kojim bi pustili Lukakua. Jedna je direktna razmjena nogometaša, gdje bi u smjeru Manchestera krenuo Cristiano Ronaldo. Problem bi mogla predstavljati visoka plata Portugalca koju traži, a želi da bude u rangu Neymarove ili Messijeve.

>> LUKAKU GA POSLUŠAO: Evo kakav savjet je legendarni Drogba dao Lukakuu pred današnju utakmicu protiv Tunisa!

Druga mogućnost je Gareth Bale, koji još uvijek nije dobio obećanje  da će igrati pod novim trenerom Lopeteguiem. United nije oduševljen zbog ove ideje, jer Real zahtijeva previše novca za njega. United bi ipak želio kupiti Balea, a da pri tome ne izgubi Lukakua.

[su_bet365_100_bonus]

Treća mogućnost je zamjena Balea za Pogbu,a po Lukakua bi se vratili narednog ljeta kako bi Unitedu dali dovoljno vremena da pronađu novog napadača.

Španjolci očajnički trebaju nekiu svježu krv za tim. Pitanje je hoće li United biti pravi klub gdje žele da pronađu tu svježinu. Sigurno to neće biti jeftino.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!