NaslovnicaVijestiReal Madrid zabranio svom nogometašu da priča o Messiju

Real Madrid zabranio svom nogometašu da priča o Messiju

Nogometaši u klubovima su dužni poštivati jasno utvrđene kodekse ponašanja, no nedavno je Rodrygo izazvao zapanjenje među novinarima otkrivši javnosti što mu je Real Madrid strogo zabranio.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon pobjede Real Madrida od 4-2 protiv Napolija na Santiago Bernabeuu, novinari su postavili pitanje Rodrygu o njegovom susretu s Lionelom Messijem tijekom kvalifikacijske utakmice između Brazila i Argentine na Maracani za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Međutim, mladi Brazilac je iznenadio novinare svojim neočekivanim odgovorom: ‘Nažalost, ne mogu govoriti o tome. Real Madrid mi to ne dozvoljava’, izjavio je 22-godišnji Rodrygo i brzo se udaljio od novinarske ekipe.

Kao podsjetnik, prošlog tjedna Messi je prvo izveo svoje suigrače s terena Maracane zbog nemira na tribinama prije utakmice, kad je došlo do sukoba između brazilske policije i argentinskih navijača. Nakon toga, Rodrygo ga je verbalno napao nakon što su Argentinci konačno izašli na teren.

Igrač iz redova Reala nazvao je argentinske nogometaše ‘kukavicama’, a Messi, koji je znatno iskusniji, je snažno replicirao na tu izjavu.

Messi ga je uhvatio za vrat i potom mu rekao: “Mi smo prvaci svijeta, zašto smo kukavice? Šuti”.

Argentina je na kraju pobijedila 1-0, zadavši Brazilu prvi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo na domaćem terenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!