NaslovnicaVijestiREAL MADRID ZAINTERESIRAN ZA ZVIJEZDU ARSENALA: On bi mogao biti idealna zamjena...

REAL MADRID ZAINTERESIRAN ZA ZVIJEZDU ARSENALA: On bi mogao biti idealna zamjena za Casemira!

Real Madrid je navodno zainteresiran za zamjenu Casemira u defanzivnom veznom redu i zbog toga je Arsenalov Lucas Torreira postao nova transfer meta Reala na toj poziciji.

REAL MADRID ZAINTERESIRAN

Urugvajski internacionalac trenutno prolazi kroz teško vrijeme na Emiratesu, nakon što je ispao iz prve postave menadžera Unai Emeryja i često se nalazio van pozicije u veznom redu.

Prema Don Balonu, Real Madrid sada razmatra mogućnost da sa Torreirom ojačaju vezni red, a izvješće navodi nedavne citate od igrača koji sugeriraju da je bio neraspoložen u Arsenalu.

Još jedno izvješće Don Balona sugerira, međutim, kako bi Arsenal mogao dopustiti Torreiri da ode za oko 34 milijuna funti, stim da je i Atletico Madrid spomenut među zainteresiranim klubovima.

Ostaje nam da vidimo da li će odluka biti donesena u vezi sa tim, no Arsenal bi zasigurno trebao biti uznemiren činjenicom da vrhunski klubovi njuškaju oko njihovog igrača, kojeg zapravo ne koriste, što sugerira da ne iskorištavaju sav njegov talenat u trenutnoj postavi.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!