NaslovnicaVijestiReal Madrid želi dovesti 18-godišnju zvijezdu Dortmunda

Real Madrid želi dovesti 18-godišnju zvijezdu Dortmunda

Real Madrid prati superzvijezdu za koju smatraju da će u budućnosti postati kompletan vezni igrač. Španjolski divovi žele dovesti nove talente uoči ljetnog prijelaznog roka, a Kylian Mbappe i Erling Haaland su visoko na njihovoj listi želja.

Da ne spominjemo Judea Bellinghama koji privlači zainteresiranost iz cijele Europe, dok Liverpool i Manchester United također žele dovesti 18-godišnjaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

A prema španjolskim medijima, Realova uprava spremna je osigurati usluge engleskog reprezentativca, jer vjeruju da će on postati kompletan vezni igrač.

Bellingham je igrao za Borrusiju Dortmund i Englesku otkako je završio svoj transfer iz Birmingham Cityja 2020. godine.

Do sada je igrao fenomenalno u veznom redu, asistirajući i zabijajući golove u njemačkoj Bundesligi, dok je impresionirao i na međunarodnoj sceni.

Real se, međutim, suočava sa intenzivnom konkurencijom nekih od najvećih klubova u Premier ligi, a Steve McManaman poziva Crvene đavole da potpišu sa Bellinghamom, jer im je potreban igrač poput njega na Old Traffordu.

“On ima sve atribute da bude superzvijezda”, rekla je bivša zvijezda Liverpoola i Reala.

“Kada pogledate momčadi i ekipe koje bi ga mogle kupiti – Manchester Unitedu bi trebao takav tip igrača.”

“Manchester City sa Rodrijem, Gundoganom i Silvom nije u velikoj potrebi za novim veznjacima.”

“Liverpool ima Jordana Hendersona, Thiaga, Fabinha. Naravno, on bi bio sjajno pojačanje, on je sjajan igrač, ali da li je potreban Liverpoolu u ovom trenutku, to je druga priča.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!