NaslovnicaVijestiReal Madrid želi zamijeniti Carla Ancelottija. Florentino Perez pronašao nasljednika!

Real Madrid želi zamijeniti Carla Ancelottija. Florentino Perez pronašao nasljednika!

Real Madrid navodno razmatra smjenu glavnog trenera Carla Ancelottija i navodno su našli njegovu zamjenu u PSG-u Mauricija Pochettina. Prema španjolskom izdanju AS, predsjednik Madrida Florentino Perez je bijesan sa obrambenom taktikom Madrida u prvoj utakmici finala Lige prvaka protiv PSG-a u utorak.

PSG, kojeg vodi Pochettino, dominirao je utakmicom na Parku Prinčeva i slavio sa 1-0 zahvaljujući sjajnom pogotku Kyliana Mbappea u posljednjim sekundama utakmice. Francuz je također ovog ljeta povezan sa prelaskom u Madrid.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ancelottijeva bi budućnost na Bernabeuu sada mogla počivati na rezultatu iz revanša u Španjolskoj 12. ožujka. Male su vjerojatnoće da će Madrid otpustiti Ancelottija prije kraja sezone, stim da je klub četiri boda prednosti na vrhu La Lige.

Međutim, Perez navodno razmišlja o ljetnoj zamjeni za bivšeg menadžera Evertona, koji je tek u lipnju potpisao trogodišnji ugovor s Madridom.

Pochettino je navodno na vrhu liste Madrida, koji je svjestan interesa Manchester Uniteda za bivšeg menadžera Tottenhama.

Perez je također obožavatelj Liverpoolovog menadžera Jurgena Kloppa, no Madrid bi se mogao namučiti da odevede Nijemca sa Anfielda, koji ima ugovor do 2024. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!