NaslovnicaVijestiReal Madrid i Zidane riješenje u odbrani pronašli u Engleskoj: Spremni ponuditi...

Real Madrid i Zidane riješenje u odbrani pronašli u Engleskoj: Spremni ponuditi 40 miliona eura!

U Englesku Premier ligu došao je kao veliko pojačanje, ali zaa tri provedene godine u ligi nije se uspio afirmisati i trenutno više grije klupo nego što igra. Tako bi se ovaj defanzivac mogao vratiti u zemlju u kojoj je “eksplodirao” ali ovaj put u mnogo jaču ekipu.

Real Madrid će uskoro poslati službenu ponudu za braniča Erica Baillyja, koji je trenutno član ekipe Manchester Uniteda. Sadašnji ugovor nogometaša iz Obale slonovače s klubom važi sve do ljeta 2020., a igrač nije u ozbiljnim planovima trenera Olea Gunnara Solskjaera te mu nije ponuđen novi ugovor. Od ekipe Reala se očekuje da plate oko 40 milijuna eura za njegove usluge.

NAPADAČ ZATRAŽIO DA GA PUSTE U REAL MADRID: Florentino Perez spremio 180 milijuna funti – spremni su da ga dovedu!

Očekuje se da će 24-godišnji branitelj biti jedana od najvećih želja Zinedina Zidana u predstojećem ljetnom transfer roku, prenosi The Sun. To je zbog činjenice da Raphael Varane želi napustiti Kraljevski klub na bilo koji način a uprevo se United spominje kao moguća destinacija.

Bailly je doša na Old Trafford 2016. godine iz Villarreala, i igrač ne krije da se želi vratiti u La Ligu. Nije dobio pravu priliku u Crvenim đavolima, nije pronašao najbolju formu, a ni njegovo zdravlje mu nije služilo. U posljednje dvije sezone odigrao je samo 24 utakmice u crvenom dresu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!