NaslovnicaVijestiREAL MADRIDU PONUĐEN IGRAČ OD 95 MILIJUNA EURA: Agent ponudio svom klijentu...

REAL MADRIDU PONUĐEN IGRAČ OD 95 MILIJUNA EURA: Agent ponudio svom klijentu izlazna vrata sa Old Trafforda!

Real Madridu ponuđen igrač od 95 milijuna eura! Agent ponudio svom klijentu izlazna vrata sa Old Trafforda! Napadaču Manchester Uniteda Romelu Lukaku je, kako se izvješćuje, ponuđen transfer u Real Madrid od strane njegovog agenta Mino Raiole.

REAL MADRIDU PONUĐEN

Belgijanac nije započeo mnogo utakmica za United u trenutku kada je Ole Gunnar Solskjaer došao kao privremeni menadžer koji je zamijenio Jose Mourinha.

Unatoč određenom poboljšanju forme kada je bio na terenu, Lukaku nema baš najbolju sezonu i sada može biti postavljen za odlazak sa Old Trafforda i Premier lige.

Prema Don Balonu, Lukaku ima traženu cijenu od oko 95 milijuna eura, jer se čini da je United spreman pustiti ga, a njegov agent Raiola pokušava da ga dovede na Bernabeu.

25-godišnjak bi mogao biti pristojno pojačanje za Real Madrid, kojem je potrebno više napadačke moći, nakon što su prodali Cristiana Ronalda u Juventus na ljeto.

Unatoč nedavnom poboljšanju forme Karima Benzeme, Los Blancosima bi trebala dugoročna zamjena za 31-godišnjaka, koji je postigao samo pet golova u La Ligi prošle sezone.

Lukaku je daleko od savršenog, ali je u svom vremenu u Evertonu pokazao da može biti jedan od najsmrtonosnijih napadača u Europi.

Ipak, vrijeme ovog transfera bi bilo iznenađenje, jer ostaje da se vidi da li će Madrid platiti toliko novca za igrača koji nije u formi, koji nije ni redovit u trenutnom klubu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!