NaslovnicaVijestiREAL NAPOKON ŠALJE I PRVU ZVANIČNU PONUDU ZA POGBU: Saznali smo i...

REAL NAPOKON ŠALJE I PRVU ZVANIČNU PONUDU ZA POGBU: Saznali smo i koji igrač će biti uključen u razmjenu za zvijezdu Manchester Uniteda!

Manchester United će imati šansu da potpiše ofanzivnog veznjaka iz Real Madrida, Iscoa u sklopu potencijalnog transfera Paul Pogbe.

REAL NAPOKON ŠALJE

Prema Diario Golu, Real Madrid nije uspio sa svojom prvom ponudom kada su uključili Gareth Balea u transfer kao dio njihove ponude, a Manchester United želi više novca zajedno sa Velšaninom, a Los Blancosi navodno nisu spremni to platiti.

Ostaje da se vidi mogu li biti uspješniji sa još jednim pokušajem da se uključi Isco, a španjolski internacionalac nije izgledao baš najbolje u većini prošle sezone.

Međutim, bivši igrač Malage bio je ključni u uspjehu Madrida i mogao bi biti pristojna opcija za izravnu zamjenu Pogbe u ofanzivnom dijelu terena.

Sarajevo – Celtic: Najava prvog pretkola Lige prvaka!

United bi svakako trebao dovesti nekoga ako Pogba ode, a Ander Herrera je također napustio klub u besplatnom transferu i otišao u PSG ovog ljeta.

Dovođenje Isca u izravnoj razmjeni može biti najbolji način da Crveni đavoli izbjegnu dugotrajnu sagu transfera u pokušaju da zamijene Pogbu.

Navodno je Real Madrid pripremio i prvu zvaničnu ponudu koja će se poslati u narednih nekoliko sati.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!