NaslovnicaVijestiREAL NUDI ČITAVO BOGATSTVO: Pada svjetski rekord za Mbappea!

REAL NUDI ČITAVO BOGATSTVO: Pada svjetski rekord za Mbappea!

“Kraljevski klub” uporan je u namjeri da u svoje redove dovede Kyliana Mbappea, za čije obeštećenje je spreman da izdvoji čitavo bogatstvo!

Po pisanju France Footballa, madridski Real će za Kyliana Mbappea ponuditi Paris Saint-Germainu 280 miliona eura!

Nije tajna da „kraljevski klub” želi na sve načine da dovede mladog francuskog asa, koji je po njima pravi nasljednik Portugalca Cristiana Ronalda.

“Operacija Mbappe” je počela, dodaje ugledni francuski tjednjak, a sve potkrepljuje fotografijom Kyliana i Zinedinea Zidanea. Od kad se popularni Zizou vratio na Santiago Bernabeu, Florentino Perez, predsjednik Reala obećao je potpuno renoviranje i jačanje madridskog velikana.

As PSG-a je neko oko koga bi trebala da se pravi nova šampionska ekipa Reala. Francuzi dodaju da bi njegova godišnja plata u tom slučaju bila znatno veća od trenutnih 15 miliona eura, koliko prima u “Svecima”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!