NaslovnicaVijestiREAL POBJEDIO BARCELONU: Madriđani ponudili 15 miliona više i dogovorili transfer veznog...

REAL POBJEDIO BARCELONU: Madriđani ponudili 15 miliona više i dogovorili transfer veznog nogometaša

Real Madrid je odlučio ne dopustiti da mu se ponovo dogodi “slučaj Neymar” te su tako učinili sve kako bi pobjedili velikog rivala Barcelonuu borbi za potpis nogometaša Santosa.

REAL POBJEDIO BARCELONU

Madridski div je prošlog ljeta dogovorio transfer tada tek 16-godišnjeg Junior Viniciusa za koga su platili 45 milijuna eura, s čime je Brazilac postao najskuplji nogometaš u povijesti nogometa, koji do objavljenog transfer nije odigrao ni jednu utakmicu ​​u seniorskoj konkurenciji.

>> VEĆ SU MU ODABRALI BROJ: Manchester United dovodi novo i najveće pojačanje za 131 milijun funti!

Ovog ljeta, trenutni europski prvak će ponoviti istu stvar, kako sada stvari stoje. Sve veće španjolske sportske novine su izvijestile da je Real pobjedio u utrci Barcelonu za 17-godišnjeg bisera Santosa Rodryga, za kojeg će brazilskom klubu platiti 45 milijuna eura odštete. Barcelona je ponudila „samo” 30 milijuna, Santos je najavio da će zbog duga, koji Barcelona ima još iz vremena transfera Neymara prijelaza, odbiti bilo kakvo poslovanje sa Kataloncima.

[su_bet365_100_bonus]

Finalne cifre Rodrygovog transfera su još više zapanjujuće. Kao što je rečeno, Santos će dobiti 45 milijuna eura, od čega 20 posto ili 9 milijuna eura pripada Rodrygu ili njegovoj obitelji. Posao već sada dosta podsjeća na kontroverzni trasnfer Neymara iz Santosa u Barcelonu a novine El Mundo Deportivo navode da će Real Madrid agentu igrača platiti 8 milijuna eura provizije dok bi nogometaš trebao dobiti još 7 milijuna bonusa za potpisivanje ugovora. Tako je Rodrygo postao pravi multimilijunaš prije nego što je čak i došao u Španjolsku!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!