NaslovnicaVijestiVEĆ SU MU ODABRALI BROJ: Manchester United dovodi novo i najveće pojačanje...

VEĆ SU MU ODABRALI BROJ: Manchester United dovodi novo i najveće pojačanje za 131 milijun funti!

Već su mu odabrali broj u Manchester Unitedu. Crveni vragovi dovode najveće pojačanje do sada za 131 milijun funti. Ljetni prijelazni rok je otvoren i menadžeri naporno rade na svojim transfer ciljevima, a mi vam donosimo najnovije tračeve iz cijelog svijeta. Danas je Manchester United povezan sa Cristianom Ronaldom.

Već su mu

Ova vijest nije ništa novo, no prema izvješćima iz španjolskog TeamTalka, Cristiano Ronaldo je odlučio napustiti Real Madrid i vjeruje se da će se vratiti u Manchester United za 131 milijun funti.

Cristiano Ronaldo je postao jedan od najboljih igrača na svijetu tijekom šestogodišnjeg boravka na Old Traffordu, prije nego što je zapečaćen tadašnji rekordni transfer u Madrdi na ljeto 2009. godine.

Portugalska super zvijezda nastavio je svoju izvanrednu formu i postao jedan od najboljih nakon što je osvojio pet Zlatnih lopti i cijeli niz trofeja na Bernabeu.

[su_bonus]

Ronaldo je postigao nevjerojatnih 450 golova u samo 438 utakmica za Los Blancose i pomogao im osvojiti četvrtu Ligu prvaka u posljednjih pet godina sa pobjedom nad Liverpoolom prošlog mjeseca.

Međutim, Ronaldo je stalno povezan sa odlaskom iz Španjolske, a njegova budućnost još uvijek je neizvjesna kroz ovaj ljetni prijelazni rok.

TeamTalk navodi izvještaj AS-a, koji tvrdi da je Ronaldo odlučio napustiti Madrid nakon što su odbili ispuniti njegove zahtjeve za plaćom nakon razgovara o produljenju ugovora.

Mediji u Madridu tvrde da je Ronaldova odluka ‘konačna’ dok TeamTalk navodi sličan izvještaj koji tvrdi da je 33-godišnjak sada na rubu prelaska u United.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Portugalski mediji navode kako će United platiti oko 131 milijun funti za Ronalda i već mu je rečeno da ga čeka njegov stari dres sa brojem 7 – unatoč činjenici da je Alexis Sanchez uzeo taj broj nakon što je došao u siječnju.

Uobičajeno, 131 milijun funti na igrača koji ima 33 godine, izgledalo bi ludo, ali s obzirom na Ronaldovu ogromnu marketinšku vrijednost i činjenicu da je još uvijek jedan od najboljih igrača na ovom planetu, to će i dalje biti odličan posao za United ako ova izvješća budu točna.

Ovakve špekulacije se događaju svakog ljeta kada Ronaldo treba da potpiše novi ugovor i uvijek se završavalo potpisivanjem novog unosnog ugovora u Madridu tako da bi navijači Uniteda trebali biti hladnokrvni kada čuju da Ronaldo prelazi na Old Trafford.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!