NaslovnicaVijestiREAL POSLAO PONUDU KOJA ĆE ZEZNUTI BARCELONU: 130 milijuna + Gareth Bale...

REAL POSLAO PONUDU KOJA ĆE ZEZNUTI BARCELONU: 130 milijuna + Gareth Bale ili James Rodriguez – zvijezda dobija plaću od 30 milijuna eura godišnje!

Real Madrid je navodno poslao ponudu za Neymara, jer špekulacije i dalje postoje, pa je superzvijezda PSG-a ovog ljeta spremna napustiti klub.

REAL POSLAO PONUDU

Kao što je Marca objavila, bivši klub Neymara, Barcelona pokušava osigurati dolazak 27-godišnjaka, uz razgovor o ponudo za 100 milijuna eura + razmjenu igrača.

Međutim, kako kaže Mundo Deportivo, sada je navodno i Real Madrid poslao vlastitu ponudu sa sličnom formulom.

U izvješću se navodi kako su Los Blancosi poslali ponudu u iznosu od 130 milijuna eura plus Gareth Balea ili James Rodrigueza kako bi uvjerili PSG-a da proda Neymara, a unosan ugovor od 30 milijuna eura godišnje bi mogao uvjeriti i Brazilca.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Ipak, predlaže se da Neymar ima želju da se vrait u Barcleonu, pa bi njihov rivali mogli imati tešku situaciju da ih pobijede za njegov potpis ovog ljeta, bez obzira na ponudu.

Za Zinedine Zidanea je ovo već bilo naprono ljeto, jer Madrid potvrdio potpisivanje Eder Militaoa, Luke Jovića, Eden Hazarda i Ferlanda Mendyja sa francuskim takitčarem koji je nadzirao remont momčadi.

Međutim, naizgled će se pokazati da je teško odbiti Barcelonu, pogotovo kada je Sport uočio da napadač već traži kuću u Barcleoni kako bi zapčatio transfer.

Prvi prioritet za sve ipak će biti uvjeriti PSG-a da ga pusti, jer će imati veliku prazninu za popunjavanje ako Neymar ode.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!