NaslovnicaVijestiREAL POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Nude Unitedu jednu od ove...

REAL POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Nude Unitedu jednu od ove četiri zvijezde – imaju pravo birati!

Manchester Unitedu bi, kako se izvješćuje, mogao biti ponuđen jedan od četiri kvalitetna igrača Real Madrida u razmjeni transfera za Paul Pogbu.

REAL POSLAO PONUDU

Francuski internacionalac je već neko vrijeme povezan s odlaskom sa Old Trafforda s dosta nedavnih nagađanja o njegovoj budućnosti.

Daily Mirror povezuju Pogbu s Interom iz Milana, dok je Diario Gol govorio o potencijalnom prelasku u Madrid, navodeći kako Zinedine Zidane ostaje veliki obožavatelj svog sunarodnjaka.

A sada su na redu razgovori za Pogbu navodi The Sun, koji navode kako bi Real mogao 26-godišnjaku ponuditi jednog od ovih igrača, a to su Garetha Bale, Toni Kroos, Luka Modrić ili Isco.

Pogba je talent svjetske klase, ali u njegovo vrijeme u Manchesteru nikad ga nije baš kliknulo, pa bi moglo biti da jedan od ovih igrača Reala bude nadogradnja za Francuza.

Bale bi ojačao Unitedov napad, čak i ako se njegov nedavni rekord u kondiciji može smatrati pomalo problemom.

U međuvremenu, Kroos ili Modrić mogu biti idealne zamjene za Pogbu u sredini, iako Modrićeva dob znači da bi on bio samo kratkotrajno rješenje.

Konačno, Isco bi mogao biti dostojna kreativna opcija naprijed, dajući Unitedu prijeko potrebnu nadogradnju za igrače poput Juan Mate i Jessea Lingarda.

Ostaje nam da vidim što će Crveni đavoli odlučiti, ali ova ponuda Reala uopšte nije loša.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!