NaslovnicaVijestiREAL POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Žele zvijezdu Chelseaja - nude...

REAL POSLAO PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Žele zvijezdu Chelseaja – nude 84.6 milijuna funti + James Rodrigueza!

Real Madrid je navodno spreman ponuditi Chelseaju 84,6 milijuna funti plus šansu da potpiše Jamesa Rodrigueza u ogromnom transferu za N’Golo Kante.

REAL POSLAO PONUDU

Plavci su gledali kako Thibaut Courtois i Eden Hazard napuštaju Stamford Bridge zbog Bernabeua, a moglo bi biti i da im prijeti opasnost da ponovo izgube važnog igrača od Madrida.

Ipak, izvješće Don Balona o ogromnoj svoti novca i potpisivanje Rodrigueza moglo bi rezultirati primamljivijim prijedlogom za Chelsea od onih prethodnih ugovora.

Kante je imao problema s ozljedama u posljednje vrijeme, a unovčivanje Francuza za tu vrstu novca moglo bi mu biti razumno jer je možda već postigao vrhunac za Chelsea.

Povrh svega, Rodriguez je kvalitetan kreativni igrač koji bi na neki način mogao pomoći gigantima iz zapadnog Londona da napokon zamijene Hazarda.

Naravno, kolumbijski internacionalac već neko vrijeme nije u najboljoj formi, ali uvijek postoji šansa da oživi karijeru u pravom timu i pod pravim menadžerom.

Chelsea ima dovoljno opcija u sredini terena da im možda neće ni nedostajati Kante, čak i ako je on bio fantastičan sluga kluba.

Svakako će biti intrigantno vidjeti kako se razvija ovaj potencijalni dogovor budući da Don Balon sugerira da je Real spreman iskušati sreću s ovom velikom ponudom.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!