NaslovnicaVijestiREAL PRONAŠAO NOVO POJAČANJE U PREMIER LIGI: Spremaju ponudu od 140 milijuna...

REAL PRONAŠAO NOVO POJAČANJE U PREMIER LIGI: Spremaju ponudu od 140 milijuna eura!

Real Madrid, kako se izvješćuje, razmišlja o budućem transferu Manchester Cityjeve zvijezde Raheem Sterlinga, jer je njegova budućnost bačena pod sumnju.

REAL PRONAŠAO

Španjolski giganti kažu da će narednih mjeseci poslati ponudu za potpisivanje Sterlinga u vrijednosti od 140 milijuna eura, piše Don Balon.

Engleski internacionalac bi mogao biti neizmjerno pojačanje za Real, sa njegovim rekordom postizanja golova, te bi mogao biti igrač istog stila za Los Blancose kakav je bio Cristiano Ronaldo.

Madrid nije uspio zamijeniti portugalskog stroja od njegovog odlaska u Juventus prošle sezone, a veliko ime u napadu poput Sterlinga ima smislsa za njih kao prioritet na tržištu transfera.

Čini se da je interes kluba potaknut sumnjama oko Sterlingovog novog ugovora na Etihad stadionu.

Atalanta – Dinamo Zagreb: Sa ogromnom podrškom sa tribina, Dinamo ima imperativ pobjede u Italiji!

Prema pisanju The Suna, 24-godišnjak čeka da Pep Guardiola otkrije svoju budućnost prije nego što potpiše ikakav ugovor.

Guardiola koji bi potencijalno napustio City bez sumnje bi bio veliki udarac, tako da ima smisla da igrači možda neće nužno ostajati ako dođe do promjene na Etihadu.

Sterling je jedan od najboljih igrača na svijetu i bez sumnje bi pomgao bilo kojem timu u inozemstvu.

Kao njegovi sjajni nastupi na terenu, Sterling je također sjajan uzor van terena sa svojom antirasističkom kampanjom, dok danas i on polako radi na poticaju ljudi da se registriraju za glasovanje na Općim izborima u Velikoj Britaniji.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!