NaslovnicaVijestiREAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA LUKU MODRIĆA: Odbio preći u Premier ligu, jer...

REAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA LUKU MODRIĆA: Odbio preći u Premier ligu, jer želi igrati u Španjolskoj!

Prema nizozemskom listu De Telegraaf, vezni igrač Ajaxa Donny van de Beek obavijestio je Tottenhama da ne želi ići u Premier ligu, jer želi da se pridruži španjolskim divovima Real Madridu.

REAL PRONAŠAO ZAMJENU

Iz De Telegraafa dodaju da su Los Blancosi spremni platiti cijenu za nizozemskog internacionalca u iznosu od 55 milijuna eura.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Van de Beek je bio jedna od najboljih zvijezda u Ligi prvaka prošle sezone, fenomenalni nastupi 22-godišnjaka su bili sastavni dio nizozemskih divova koji su prkosili šansama i stigli do polufinala.

De Telegraaf također ističe da je veznjak bio blizu ostvarenja prelaska na Santiago Bernabeu ovog ljeta, ali se na kraju odlkučio ostati u Ajaxu barem ove sezone.

Budući da se 34-godišnji Luka Modrić približio posljednjim godinama svoje slavne karijere, čini se da bi Madrid trebao osvježiti vezni red.

Ako Van de Beek uskoro zapečati transfer u jednog od najboljih europskih klubova, pratit će korake bivših suigrača Matthijs de Ligta i Frankie de Jonga.

Iznova i iznova, Ajaxova akademija dokazala se kao jedna od najboljih na svijetu.

Van De Beekova impresivna forma se nastavila i ove sezone, a Nizozemac je postigao sedam golova i pet asistecnija u 17 nastupa u Erediviziji i Ligi prvkaa.

Da li je došlo vrijeme da se 22-godišnjak testira u sigurno najintenzivnijem okruženju i pritisku u Madridu?

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!