NaslovnicaVijestiREAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA SERGIO RAMOSA: Kada dovedu 28-godišnjaka imat će jednu...

REAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA SERGIO RAMOSA: Kada dovedu 28-godišnjaka imat će jednu od najboljih obrana na svijetu!

Prema talijanskim medijima Calciomercato, Real Madrid priprema ponudu za braniča Napolija Kalidoua Koulibalyja. 28-godišnja je već dugo vremena meta Real Madrida.

REAL PRONAŠAO ZAMJENU

11-ostruki europski prvaci smatraju ga potencijalnom budućom zamjenom za braniča Sergio Ramosa, dodaje se u izvješću.

Međutim, branič Ramos i dalje je čvrst u obrani i jedan je od njihovih najboljih igrača. S obzirom da su primili samo 11 golova do sada, to još više pokazuje njegove defanzivne sposobnosti.

On ima 33 godine i Realu je potreban dostojan kandidat za njegovu zamjenu nakon što se Španjolac odluči povući ili otići negdje drugo.

Imajući to u vidu, Real Madrid promatra transfer za senegalskog velikana, koji je posljednjih godina bio istaknuti izvođač u obrani Napolija. Koulibaly, igrač akademije Metza, napravio je od sebe traženog igrača nakon što se 2012. godine pridružio Genku.

Proveo je dvije sezone sa belgijskom ekipim i ondje se uspio uspostaviti kao redovan prvotimac.

Dok je igrao sa Genkom, njegovi dosljedni nastupi su privukli pažnju Napolija, koji ga je na ljeto 2014. godine doveo na stadion San Paolo.

Od tada je fizički jači, ali elegantan središnji branič, koji je bio vrlo redovan, te odigrao 229 mečeva do sada. Do danas je postigao 10 golova i pet asistencija. Trenutno je kapetan svoje nacionalne ekipe, a za njih je odigrao 33 utakmice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!