NaslovnicaVijestiREAL PROTIV AJAXA BEZ KLJUČNOG IGRAČA: Propustio je trening u utorak zbog...

REAL PROTIV AJAXA BEZ KLJUČNOG IGRAČA: Propustio je trening u utorak zbog bolesti!

Real protiv Ajaxa bez ključnog igrača! Propustio je trening u utorak zbog bolesti! Real Madridov branič Raphael Varane bi mogao propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka nakon što je propustio trening u utorak.

Real protiv Ajaxa

Nadajući se da će graditi na velikoj pobjedi protiv Atletico Madrida, Real Madrid će se suočiti sa mladom Ajaxovom ekipom koja ima vrlo malo iskustva u Ligi prvaka.

Menadžer Santiago Solari će možda izmijeniti sastav protiv Ajaxa, a sada je i Raphael Varane pod znakom sumnje.

Pobjednik Svjetskog prvenstva propustio je završni trening kluba uoči utakmice.

Prema izvješćima Jose Luisa Sancheza iz AS-a, Varane ima gripu i već nekoliko dana pokušava da ozdravi.

Varane će ponovo biti procijenjen prije utakmice u srijedu popodne, a u slučaju da ne mogne igrati, Nacho Fernandez će ga zamijeniti.

25-godišnjak je bio glavni igrač kod oba menadžera Madrida ove sezone, jer su ga dosljedno ubacivali u prvu postavu. On je ostvario 21 nastup za Los Blancose u La Ligi i Ligi prvaka do sada ove sezone.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!