NaslovnicaVijestiReal se hitno želi riješiti Edena Hazarda. Milan ga želi dovesti.

Real se hitno želi riješiti Edena Hazarda. Milan ga želi dovesti.

Kako pišu španjolski mediji, talijanski Milan je zainteresiran za dovođenje 30-godišnjeg Edena Hazarda. Belgijanac je prije dvije godine stigao u Real Madrid iz Chelseaja za 100 milijuna eura uz 46 milijuna dodatnih bonusa, međutim, to je bio jedan od najgorih transfera u posljednje vrijeme.

Veliki broj europskih klubova je pokazao interes za Hazarda u posljednjih par mjeseci, a između ostalog se pisalo da Dortmund želi spojiti dva brata, jer tamo već igra Thorgan.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, iz finansijskih razloga su odustali, baš kao i engleski West Ham. Sada mediji navode kako se i Milan uključio u ovu transfer sagu i navodno žele dovesti bivšeg igrača Chelseaja u talijansku Seriju A.

Kako stvari stoje, Real Madrid je spreman prihvatiti i ponudu od 50 milijuna eura, naknada koju Milan itekako može priuštiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!