NaslovnicaVijestiREAL SPREMA SPEKTAKULARNU PONUDU ZA PAUL POGBU: I dalje su zainteresirani, evo...

REAL SPREMA SPEKTAKULARNU PONUDU ZA PAUL POGBU: I dalje su zainteresirani, evo što će ponuditi za njega kada se prijelazni rok otvori!

Manchester United je navodno prošlog ljeta poslao ponudu u iznosu od 76 milijuna eura za veznjaka Real Madrida Toni Kroosa, a sada bi mogao biti iskorišten u zamjenu a Paul Pogbu sljedeće godine.

REAL SPREMA

29-godišnjak je sa španjolskim divovima od 2014. godine i nastavio je sa 236 nastupa u klubu, osvojivši čitav niz nagrada, uključujući naslov u La Ligi i tri trofeja Lige prvaka.

Postoji mala sumnja da je on odigrao temeljnu ulogu u njihovom uspjehu posljednjih godina, ali je sada povezan sa odlaskom.

Kako primjećuje BBC Sport, njemački internacionalac potpisao je novi dugoročni ugovor sa Real Madridom  u svibnju, ali to je izgleda bilo nakon što je Manchester United pokušao da ga potpiše.

Kako piše Bild, Mirror je izvijestio da je uspostavljen kontakt između dva kluba zbog Kroosa, a United je za njega ponudio 75 milijuna eura.

Međutim, nakon toga je uslijedilo produljenje ugovora, kao što je spomenuto gore i sada ga mogu koristiti u zamjenskom dogovoru za Paul Pogbu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!